Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese loempia's recept
Chinese loempia's recept

Chinese loempia's


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd eerst de groente (behalve de taugé). Snijd de kipfilet in 4 stukken. Snijd de ham in reepjes en pers de knoflook uit.

Verhit de olie in een pan en bak daarin alle groenten (behalve de taugé). Voeg de kip toe, de knoflook, de ham en de kruiden en bak dit 5 minuten. Voeg de ketjap en de taugé toe en breng op smaak met wat peper en zout. Meng alles door elkaar en bak het nog een paar enkele minuten.
Laat de inhoud van de pan afkoelen en laat het in een vergiet uitlekken.
Vul met de mix de loempiavellen (heb je teveel gemaakt, geen nood, gebruik dan wat meer loempiavellen) en bak de loempia´s in een frituur op 170 graden ongeveer 12 minuten.

Serveer met ketjap en sambal.

Allergenen Informatie

Voor dit chinese loempia's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese loempia's heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het smaakte heerlijk zonder de achterham.
    Zelo gaf dit recept op 12 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven