Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaars husselpotje recept
Hongaars husselpotje recept

Hongaars husselpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hongaars husselpotje, dit wordt in de regel gemaakt van restjes vlees, groenten enzovoort hier een idee van mij en een plaatselijk restaurant in Hongarije.

Breng de aardappelblokjes, voeg wat zout en tuinkruiden toe, aan de kook en voeg dan de erwten pas toe. Laat deze nog even meekoken totdat beiden gaar zijn en giet deze af en laat het uitwasemen. Fruit de gesneden ui. Doe de champignons en in blokjes gesneden gehakt er bij en bak dit nog even mee. Als laatste de aardappel met de erwten er bij. Alles samen nog even lekker opwarmen en strooi er versgemalen peper over. Serveer het met wat jus en of tomaten ketjap.

Allergenen Informatie

Voor dit hongaars husselpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven