Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hoogeveense kruidkoek recept
Hoogeveense kruidkoek recept

Hoogeveense kruidkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


alles doorelkaar mengen met mixer,
in een ingevette cakevorm bestoven met bloem, gieten.

de oven voorverwarmen op 175C,
afbakken en controleren met sateprikker, soms moet het iets langer, ligt aan de grote van de oven.

warm uit het blik halen en wikkelen in magnetronfolie of plastic zak en af laten koelen.

Serveersuggesties

voeg een handje rozijnen toe of een half potje gesnipperde geconfijte gember,

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hoogeveense kruidkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven