Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaans gevulde puntpaprika recept
Mexicaans gevulde puntpaprika recept

Mexicaans gevulde puntpaprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de puntpaprika open in de lengte en haal het steeltje eraf en de zaadjes eruit.
Rulbak het gehakt met olijfolie, voeg de bonen, mais, ui en burito kruiden toe en laat het even goed doorbakken.
Wanneer het mengsel gaar is, kun je de puntpaprika vullen.
Daar bovenop strooi je de strooi kaas en laat je deze smelten in de magnetron (2 mins) of de oven (5 min op 150 graden).

Serveer met rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit mexicaans gevulde puntpaprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven