Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paling in ít groen recept
Paling in ít groen recept

Paling in ít groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De paling in stukken van 4 cm lengte snijden. Goed afkruiden met peper en zout. De sjalot glazig fruiten in de boter. Daarin de paling aanbakken. Wijn erbij, dan water, tijm en laurier. Rustig laten bijtgaar sudderen op een laag vuurtje. Dan de fijngehakte kruiden erbij, citroensap naar smaak. Het geheel een paar uur laten trekken. Terug opwarmen tot net niet koken met friet of koud serveren met bruin brood en roomboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paling in ít groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven