Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti a la Yvonne recept
Roti a la Yvonne recept

Roti a la Yvonne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen en in stukken snijden. Kouseband of sperzieboontjes in stukken van ongeveer 4 cm snijden. Ui snipperen. De kipfilet in stukken knippen. Knoflook in de knoflookpers leggen. Fruit de ui, peper en zout en knoflook in de olie, de kipfilet toevoegen en ongeveer tien minuten bakken. Daarna kerrie (massala), tomatenpuree en ve-tsin toevoegen en een paar minuten meefruiten. De aardappelen, kousenband of sperzieboontjes toevoegen en het geheel goed omscheppen. Na ongeveer 3 minuten het water (het gerecht moet "bijna" onder water staan), kippenbouillontabletten er bij doen. Aan de kook brengen en met de deksel op de pan ongeveer 20 minuten (zachtjes) laten koken. (Even prikken in een aardappel om te zien of deze gaar is). Zet het vuur dan uit. Giet eventueel wat vocht af. Kook in een andere pan de eieren hard en voeg deze toe aan de pan met aardappelen en vlees. Warm de roti-vellen op in de magnetron.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roti a la yvonne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven