Stroganoffsaus met steak
- Herkomst Rusland
- Categorie Sauzen en marinades
- Stroganoffsaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van seynhaeveke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
Bereidingswijze
- Snipper de .
- Snijd de champignons in plakjes.
- Smelt de of boter en bak de champignons en de uisnippers.
- Haal ze uit de pan.
- Doe nog wat of boter in dezelfde pan en bak de steaks naar wens.
- Houd ze warm onder aluminiumfolie.
- Reinig de pan en doe er de champignons en de in.
- Meng er de door.
- Bevochtig met de en laat al roerend opkoken.
- Voeg er de bouillon toe en laat wat inkoken.
- Doe er de room bij en laat op een hoop vuur inkoken tot een gebonden saus.
- Breng op smaak.
- Schik de steaks op warme borden en nappeer met de saus.
- Serveer met frietjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stroganoffsaus450m
-
Recept
Stroganoffsaus41u
-
Recept
Stroganoffsaus435m
-
Recept
Stroganoffsaus415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 7 kcal | 0% | 28 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |