Stroganoffsaus
- Herkomst Bulgarije
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van ajpj
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- snijd de in schijfjes of in 4 stukken
snipper de
snipper de
doe de in de pan en laat deze smelten, zodra deze gesmolten is doe je de in de pan en roer deze regelmatig om, na ongeveer 5 minuten de toevoegen, als deze glazig tot lichtbruin zijn uit de pan in een kommetje scheppen, bak nu de bruin, als dit klaar is doe je alles terug in de pan.
doe nu de erbij en ff laten koken, dan steek je met een lucifer de aan, pas op dat je je niet verbrand, hierna doe je de rode wijn erbij om te blussen, nu onmiddellijk de toevoegen en goed roeren, niet meer laten koken, dan naar gelang de erbij doen en smakelijk eten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stroganoffsaus450m
-
Recept
Stroganoffsaus41u
-
Recept
Stroganoffsaus435m
-
Recept
Stroganoffsaus met steak420m
-
Recept
Stroganoffsaus415m
-
Recept
Stroganoffsaus415m
Variaties op Stroganoffsaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Stroganoffsaus | 8 | Sauzen en marinades |
Gesmoorde rosbief met stroganoffsaus | 1 | Vlees |
Kiplasagne met stroganoffsaus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 444 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |