Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Zeef
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Zet de papieren vormpjes in de muffinvorm
    Snijd de stroop wafels in kleine stukjes
    Zeef het bakmeel, de gemalen en het boven een kom en roer er de en het poeder door.
    Klop in een andere kom de gesmolten boter, de , de en het door elkaar.
    Giet de vloeibare ingrediënten bij de droge ingrediënten en spatel alles doorelkaar.
  2. Schep er de helft van de stroopwafelstukjes door.
    Verdeel dit beslag over 6 vormpjes.
  3. Schep midden in elk vormpje een theelepeltje jam, zodat dit net niet meer te zien is.
  4. Strooi er de rest van de stroopwafel stukjes overheen.
    Zet de muffinvorm op een rooster midden in de voorverwarmde oven en bak de muffins in 22 minuten gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in cakemeel
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in cakemeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Stroopwafelmuffins heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Dit is leuk om te maken en het is super lekker! de bedenkers zijn heel creatief
Star 6 maart 2014
Dit is leuk om te maken en het is super lekker!
Star 6 maart 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
296 kcal
14%1776 kcal
Vetten
12 g.
18%72 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
9%6 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%6 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
6%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%234 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%6 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stroopwafelmuffins