Sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Laat de sucadelapjes op kamertemperatuur komen (ongeveer drie kwartier).
  2. Kruid het vlees met .
  3. Laat de en goed heet worden in de pan.
  4. Braad het vlees aan totdat ze een mooie bruine kleur hebben.
  5. Haal ze uit de pan en voeg eerst 500 mililiter water toe aan de pan.
  6. Leg dan het vlees terug en voeg zoveel water toe totdat ze onderstaan.
  7. Schil de uit en snijd deze door de helft.
  8. Prik met behulp van de de aan de ui vast.
  9. Voeg de , , , knoflook, , bouillonblokjes, en toe aan de pan.
  10. Laat dit geheel ongeveer 2 uur sudderen met de deksel op de pan.
  11. Controleer tussendoor of het vlees al gaar is.
  12. Als het vlees gaar is, neem het uit de pan om de jus af te maken.
  13. Zeef eerst alle en kruiden uit de jus met een schuimspaan.
  14. Verwarm de jus en voeg dan de toe totdat de jus een mooie dikte heeft.
  15. Leg het vlees terug in de pan.
  16. Lekker met gekookte aardappelen en bloemkool.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon, rundvleesbouillon, olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en rundvleesbouillon
  • tuinkruidenbouillon, rundvleesbouillon, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en rundvleesbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon, rundvleesbouillon, olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1162 kcal
58%4648 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
8%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon