Sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van desireetuur
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Laat de sucadelapjes op kamertemperatuur komen (ongeveer drie kwartier).
- Kruid het vlees met .
- Laat de en goed heet worden in de pan.
- Braad het vlees aan totdat ze een mooie bruine kleur hebben.
- Haal ze uit de pan en voeg eerst 500 mililiter water toe aan de pan.
- Leg dan het vlees terug en voeg zoveel water toe totdat ze onderstaan.
- Schil de uit en snijd deze door de helft.
- Prik met behulp van de de aan de ui vast.
- Voeg de , , , knoflook, , bouillonblokjes, en toe aan de pan.
- Laat dit geheel ongeveer 2 uur sudderen met de deksel op de pan.
- Controleer tussendoor of het vlees al gaar is.
- Als het vlees gaar is, neem het uit de pan om de jus af te maken.
- Zeef eerst alle en kruiden uit de jus met een schuimspaan.
- Verwarm de jus en voeg dan de toe totdat de jus een mooie dikte heeft.
- Leg het vlees terug in de pan.
- Lekker met gekookte aardappelen en bloemkool.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche43u15m
-
Recept
Hachee met vleugje kruidnagel43u
-
Recept
Sucadelapjes in rode wijn42u15m
-
Recept
Sucadelapjes met appel en ananas43u
-
Recept
Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)455m
-
Recept
Roergebakken gehakt met doperwten en tomaat425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon, rundvleesbouillon, olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en rundvleesbouillon
- tuinkruidenbouillon, rundvleesbouillon, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en rundvleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon, rundvleesbouillon, olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1162 kcal | 58% | 4648 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 8% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |