Sucadelappen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de vloeibare bak en braad(croma) in een grote braadpan (± 6 eetlepels).

    Intussen het vlees kruiden en zouten.
  2. Bak het vlees aan tot het mooi bruin is.
  3. Voeg een kop warm water toe en een scheut en 1 theelepel balsamicoazijn.
    Laat alles op een heel klein pitje lekker doorstoven gedurende 1,5 tot 2 uur.
  4. Vul aan met water wanneer je het idee hebt dat er alleen nog maar vet in de pan zit, vlees kan dan verbranden.
    Het vlees af en toe omdraaien.
  5. Als het vlees uit elkaar valt dan is het klaar.

    Het smaakt het lekkerst als je het na afkoeling nog een nacht in de koelkast laat staan.
  6. Volgende dag op een klein pitje weer even opwarmen.
  7. Ook heel geschikt om een gedeelte in te vriezen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Sucadelappen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sucadelappen
VariatieAantalGang
Kruidige sucadelappen1Vlees
Moeders sucadelappen met appel-kaneelcompote1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Sucadelappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Had slechte ervaring met sucadelappen, meestal taai. Maar met dit recept lust ik er wel een kilo van en de rest van het gezin is er ook weg van.
Hedwig 3 januari 2013
Heerlijk recept! Ik heb het al vele malen gemaakt en het smaakt iedere keer perfect :-).
Elske 10 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1 kcal
0%6 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sucadelappen