Sudderlapjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel de en snipper ze fijn.
  2. Snijd de in plakjes en de in blokjes.
  3. Dep het vlees droog en bestrooi met en .
  4. Verhit 2 eetlepels margarine in een braadpan, bak het vlees in 5 minuten rondom bruin en neem het uit de pan.
  5. Verhit de overige margarine in de pan en fruit de , de provinciale en de 3 minuten.
  6. Bak de plakjes 2 minuten mee.
  7. Voeg de tomatenblokjes, laurier, en de bouillon toe en breng het aan de kook.
  8. Stoof hierin de runderlapjes in 2 uur zachtjes gaar.
  9. Voeg zonodig tussentijds wat water toe.
  10. Verwijder het en breng het gerecht op smaak met en .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Sudderlapjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sudderlapjes
VariatieAantalGang
Sudderlapjes met tomaat1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine en runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine, kruiden, runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine en runderbouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Sudderlapjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Ben het nu aan het maken. Het ruikt in ieder geval heerlijk.
Olief 16 oktober 2013
Ben het nu aan het maken. Het ruikt in ieder geval heerlijk!
Olief 16 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
483 kcal
24%1932 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sudderlapjes