Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. 1 uur van tevoren de tonijnsteak uit de vriezer halen om vast te ontdooien!
    Rooster de in een droge koekenpan goudbruin.
  2. Doe deze daarna in een drinkbeker.
    De tonijnsteak eerst in plakjes snijden (met de structuur mee) van ongeveer een halve centimeter dik, daarna rechthoekjes van snijden van ca. 1,5 cm lang.
  3. Verhit in een koekenpan wat lichte olie (druivenpit of anders) tot een hoge temperatuur.
  4. Voeg daarna de tonijnstukjes toe met twee eetlepels sukiyaki saus, zout en zwarte naar smaak.
  5. Ongeveer 3 minuten roerbakken zodat de reepjes van binnen nog rozig zijn.
    Snijd de geroosterde paprika's in blokjes en snipper de .
  6. Voeg vervolgens aan de geroosterde zoveel (ca. 1/4), sukiyaki saus (ca. 1/4) en andere olie toe tot er net zoveel olie als in de beker zit.
  7. Voeg wat en zout toe.
    De gesnipperde en de geroosterde paprika samen met de tonijnstukjes toevoegen aan de salade.
  8. Daarna de dressing er overheen doen.
  9. Even goed mengen en dan heb je een perfecte salade voor bij een barbecue of als bijgerecht bij een maaltijd met sterke maar eenvoudige smaken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
14 kcal
0%112 kcal
Vetten
1 g.
1%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sukiyaki salade met verse tonijn