Taart Aardbeien met Kiwi
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Taartvorm
- Pan
- Handmixer
Bereidingswijze
- De smelten.
- In keukenmachine de fijnmalen, en jam doormengen.
- In een taartvorm het kruimeldeeg over bodem en wanden bekleden en goed aandrukken.
- In een kom de , en vanillesuiker met een handmixer in ca. 5 min.
- dik en romig mixen.
- zeven en door het eimengsel spatelen.
- In pan met aan de kook brengen en al kloppend scheutje voor scheutjes door het eimengsel kloppen.
- Mengsel terug doen in de pan en op een laag vuur al roerend laten binden tot een dikke vla.
- Pan in een bak met koud water zetten en laten afkoelen, af en toe roeren.
- schoonmaken en halveren.
- schillen en in plakken snijden.
- Afgekoelde vanille room over de taartbodem verdelen.
- Op de ene helft de leggen en op de andere helft de kiwi.
- Taart in de koelkast ca. 1 uur laten opstijven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en biscuits is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker, vanille suiker, aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, melk, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en vanille suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 955 kcal | 47% | 3820 kcal |
Vetten | 47 g. | 68% | 188 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 91 g. | 35% | 364 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 27% | 100 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |