Taart Appel met ei
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
- Appelboor
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden C.
- met custard zeven boven een kom en toevoegen.
- met loskloppen en in een straal al roerend door het bloemmengsel roeren.
- Blijf roeren tot een glad klontvrij mengsel ontstaat.
- Schil de , verwijder het klokhuis met een appelboor en snijd doormidden.
- De in een ingevette ovenschaal schikken met de bolle kant naar boven en met bestrooien.
- Het beslag erover schenken en in het midden van de oven in ca. 40-50 min.
- goudbruin en gaar.
- Bestrooien met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boerentaart met appel en pruimencompote41u15m
-
Recept
Taart Appel Amerikaans41u20m
-
Recept
Appel-boterkoek41u30m
-
Recept
Citroen/appel taart41u30m
-
Recept
Muesli taart41u25m
-
Recept
Zuid-Afrikaanse melktert (taart met melk en kaneel)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1172 kcal | 58% | 1172 kcal |
Vetten | 35 g. | 51% | 35 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 135 g. | 52% | 135 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 50 g. | 55% | 50 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |