Taart Appel uit Albanie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Een soepel deeg kneden van , , snuifje , 50 gram en gesneden tot erwtgrootte.
  2. Het deeg verpakken in plasticfolie en 30 min.
  3. wegzetten.
  4. Het deeg uitrollen tot lappen van 28 bij 24 cm.
  5. en een lap van 38 bij 34 cm.
  6. De vorm 28 bij 24 cm.
  7. bekleden met bakpapier en er de grootste lap deeg erin leggen en afsnijden.
  8. schillen, het klokhuis eruit boren en in dunne plakjes snijden.
  9. Een glad mengsel kloppen van de zure , 2 eetlepels , 3 eetlepels .
  10. Dit in een kom met de appelsschijfjes mengen en de partjes in het deeg schikken en de erover gieten.
  11. Oven voorverwarmen op 180 graden C.
  12. De roomvulling bestrooien met een mengsel van gehakte noten, 1,5 eetlepel , 1,5 eetlepel en 1 theelepel koekkruiden en dit over de gieten.
  13. Van de tweede deeglap banen van 3 cm snijden.
  14. De banen deeg op de vulling leggen en aan de zijkanten vastdrukken.
  15. Plaats de taart in het midden van de oven en bak de taartt in ca. 50 min.
  16. goudbruin en gaar.
  17. Eventueel afdekken met aluminiumfolie.
  18. Warm serveren met een bolletje pecannotenijs.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker, vanille suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gemengde noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in vanille suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
998 kcal
49%3992 kcal
Vetten
57 g.
81%228 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
147 g.
56%588 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Taart Appel uit Albanie