Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbei-amandelmuffins recept
Aardbei-amandelmuffins recept

Aardbei-amandelmuffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de boter, de suiker, een snufje zout en het vanillearoma tot een crème. Klop de eieren er een voor een doorheen. Meng de bloem, de amandelen en het bakpoeder en roer het mengsel afwisselend met de melk door de crème. Stop papieren vormpjes in een bakblik voor 12 muffins. Verdeel het deeg in de vormpjes. Bak de muffins 22.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Laat de muffins afkoelen. Roer de mascarpone, de kwark, de vanillesuiker en het citroensap tot een crème en verdeel de crème over de muffins. Was de aardbeien, verwijder het groen, snijd ze doormidden en zet ze boven op de crème.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbei-amandelmuffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven