Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbei-kiwitaart recept
Aardbei-kiwitaart recept

Aardbei-kiwitaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


(In magnetron) boter smelten. In keukenmachine biscuits fijnmalen. Boter en jam erdoor mengen. In taartvorm kruimeldeeg over bodem en wanden verdelen en goed aandrukken. In kom eierdooiers, suiker en vanillesuiker met handmixer in ca. 5 minuten dik en romig mixen. Bloem zeven en door eimengsel spatelen. In pan melk en slagroom aan de kook brengen en al kloppende in kleine scheutjes door eimengsel kloppen. Mengsel terug in pan schenken en al roerende op zacht vuur laten binden tot dikke vla. Pan in bak met koud water zetten en vanilleroom laten afkoelen, regelmatig roeren. Aardbeien schoonmaken en halveren. Kiwi's schillen en in plakken snijden. Afgekoelde vanilleroom over taartbodem verdelen. Op ene helft van taart aardbeien, op andere helft plakjes kiwi leggen. Taart in koelkast in 1/2 uur laten opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbei-kiwitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven