Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien cakerol recept
Aardbeien cakerol recept

Aardbeien cakerol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bedek een bakblik met bakpapier met een opstaand randje. Mix de eieren met suiker, limoenrasp en zout 5 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa. Spatel de bloem door het mengsel. Schenk het deeg op de bakplaat en strijk het gelijkmatig uit. Bak het in het midden van de oven in 10 minuten gaar. Laat het afkoelen en haal het voorzichtig los van het bakpapier. Keer het bakpapier om en leg de cake er met de binnenzijde naar boven op. Maak de aardbeien schoon en snijd de helft in plakjes. Smeer de cake in met de jam en verdeel de aardbeienplakjes met de helft van de frambozen er over. Rol de cake voorzichtig op. Klop de slagroom met 3 eetlepels suiker stijf. Bestrijk de rol met de slagroom en versier hem met de rest van de aardbeien en frambozen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien cakerol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven