Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeiencake recept
Aardbeiencake recept

Aardbeiencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bodem:
Klop de eieren met de suiker tot het stijf is, voeg daarna het cakemeel toe tot een gladde massa, doe in bakblik in ca. 20 25 min op 175 gr. in de oven.

Maak de banketbakkersroom volgens pak en vul de cake hiermee op.
Sla de slagroom met 6 scheppen suiker stijf en doe dit boven op de banketbakkersroom. Snijd de aardbeien in stukjes en doe dit op de cake.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbeiencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven