After eight  (ook vóór 8 uur)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de after eight (op 3 na) met 800 mililiter in een pannetje tot de chocolade is gesmolten Breng kort aan de kook en laat vervolgens afkoelen.
  2. Zet met een deksel op de pan een nacht weg.
  3. Neem springvorm en leg bakpapier op de bodem.
  4. Neem de eiwitten, voeg een snufjes zout en 5 eetlepels koud water toe en klop deze stijf.
  5. Voeg de en 1 zakje vanillesuikertoe.
  6. Spatel de eierdooiers er 1 voor 1 doorheen.
  7. Zeef de , en over de massa en schep het er voorzichtig doorheen.
  8. Schep de massa in de springvorm, strijk 'm glad en in de oven op 175 graden C.
  9. voor 35 minuten.
  10. Laat afkoelen.
  11. Snijd de taart 2 maal overlangs door.
  12. Klop de choco-mint luchtig op en voeg overige vanille en klopfix toe. .
  13. Sluit de springvorm om de onderste laag en strijk er 1/4 van het chocomengsel over.
  14. Leg hierop een nieuwe laag "cake" en weer een laag chocomint-mengsel.
  15. Doe dit ook weer bij de laatste laag.
  16. Bovenop wat ligt golfpatroon (dus baantjes bv met een slagroomspuit) en leg hierop de 3 resterende "After Eights" en de muntblaadjes.
  17. Zet de taart minstens een uur koud weg.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

After eight (ook vóór 8 uur) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Erg machtig, maar wel heel erg lekker
marliesb 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2263 kcal
113%2263 kcal
Vetten
36 g.
52%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
194 g.
74%194 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
173 g.
192%173 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor After eight  (ook vóór 8 uur)