Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Agavestroop chocolade cake recept
Agavestroop chocolade cake recept

Agavestroop chocolade cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Boter en stroop tot een smeuige massa mixen. Eieren een voor een toevoegen en goed door elkaar roeren. Bloem en bakpoeder zeven, melk erdoor roeren en toevoegen aan botermengsel. Deeg in 2 porties verdelen. Een portie met chocola de andere met koekkruiden. Bakken in sileconen bakblik + 45 minuten. Rooster af laten koelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit agavestroop chocolade cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven