Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Albanese cake recept
Albanese cake recept

Albanese cake


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe de eieren, suiker, boter, yoghurt en natriumbicarbonaat in een kom en roer dit goed door met een garde. Voeg de bloem toe en roer dit nog eens goed door. Voeg de walnoten toe en roer ze goed door het mengsel. Vet het bakblik in en bestrooi met wat bloem. Doe ruim de helft van het mengsel in het bakblik. Doe bij het overgebleven mengsel in de kom wat cacao en roer dit nog even goed door. Verdeel het cacaomengsel over het beslag dat al in het bakblik zit. Zet het geheel 15 minuten in de oven op 200 graden C. Zet hierna de oven op 175 graden C. en bak dit nog eens 25 minuten. Prik even met een sateprikker in de cake. Hij is klaar als er niets aan blijft hangen. Als de cake is afgekoeld deze voor het serveren nog even bestrooien met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit albanese cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Albanese cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Baking soda is totaal wat anders dan bakpoeder. Met baking soda kan je de gootsteen ontstoppen, met bakpoeder niet. Baking soda zit in veel zoete (indonesische) baksels. Een klein beetje in water en ... Lees reactie
    Wendy gaf dit recept op 6 september 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven