Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel cake recept
Amandel cake recept

Amandel cake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng het amandelmeel, de palmrietsuiker en baking soda onder elkaar. Dan doe je de eieren en de gesmolten kokosolie erbij. Goed mengen. Daarna er kleine cake bakjes mee vullen .
Ondertussen de oven op 180 graden verwarmen. Zet de cakejes midden in de oven en bak ze ongeveer 20 minuten. Even met een prikker controleren. Als de prikker er schoon uit komt, zijn de cakejes klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandel cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven