Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-pistache chocolade recept
Amandel-pistache chocolade recept

Amandel-pistache chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blanceer de amandelen, haal de bruine schilletjes er af en bak ze bruin in de olie. Hak ze vervolgens grof en doe dat ook met de pistache-nootjes. Smelt de pure chocolade “ au bain marie” (in een kom en zet die in een bak kokend water) en voeg er de twee eetlepels olie en de gehakte amandelen en pistache-nootjes aan toe en vermeng alles goed. Schep lepeltjes van het chocolade-noot-mengsel in kleine papieren vormpjes en laat stijf worden. Versier met de “au bain marie” gesmolten witte chocolade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandel-pistache chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven