Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelspijs recept
Amandelspijs recept

Amandelspijs


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maal de gepelde amandelen heel fijn. Meng er de suiker door en maal nogmaals. Meng het ei, het citroensap en de geraspte citroenschil door de amandelpers (zo heet de substantie van amandelen en suiker die u nu gemaakt heeft) om er amandelspijs van te maken. Maak er een rol van en pak deze in in aluminiumfolie. Bewaar de spijs enkele weken in de koelkast. Hierna is de smaak ten volle ontwikkeld en is de amandelspijs te verwerken in bijvoorbeeld appeltaart, boterletter of gevulde speculaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandelspijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven