Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananastaart recept
Ananastaart recept

Ananastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vorm: Doe de gesmolten boter in de vorm. Wrijf goed tot de hele vorm vol hangt met boter. Doe de bruine suiker in de vorm, telkens een beetje met een keer, zodat de vorm vol hangt met de suiker. Daarna schik je de ananasschijven in de vorm, je puzzelt wat, zodat het goed vol ligt. Warm de oven voor op 200 graden celsius. Taart zelf: Doe de eieren en suiker in de kom. Roer even en doe daarna de gesmolten boter bij dit mengsel. Roer even en roer daarna de bloem er zachtjes onder. Nu zal het deeg erg plakken en droog zijn, daarom doe je nu wat ananassap bij het deeg. Je doet dit beetje per beetje, tot je ziet dat je een mooi glad deeg hebt. Dit deeg giet je in de vorm en zet je 40 minuten op 200 graden celsius in de voorverwarmde oven!

Allergenen Informatie

Voor dit ananastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven