Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anzac koekjes met amandelen en rozijnen recept
Anzac koekjes met amandelen en rozijnen recept

Anzac koekjes met amandelen en rozijnen


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 į C en bekleed bakplaten met bakpapier.

Meng havermout, bloem, kokos, amandelen, rozijnen en bruine suiker in een kom. Verhit gouden stroop samen met, boter en kokend water tot de boter smelt. Voeg baking soda toe en meng in droge ingrediŽnten tot het goed is gemengd.

Rol het mengsel in balletjes (iets kleiner dan een golfbal) en plaats op bakplaat, zodat er ruimte is voor koekjes om uit te vloeien. Druk de ballen plat met een vork of vochtige vingers. Bak 16.5 minuten. Koelen op koude schalen (de koekjes zal uitharden in koeling).

Serveersuggesties

In een luchtdichte doos zijn de koekjes ongeveer 2 weken houdbaar. Eventueel verwarmen in magnetron.

Allergenen Informatie

Voor dit anzac koekjes met amandelen en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven