Recensies van Appel-chocoladetaart
Terug naar Appel-chocoladetaartRecensies
-
Het recept is onduidelijk. Eerst staat er; Leg een 1/2 appel koud weg. Schil de rest van de appels, deel ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes. Later in de tekst (nadat de blokjes appel al in de taart zijn verwerkt); Was de rest van de appels, snijd ze doormidden,haal het klokhuis eruit en snijd de appels in partjes. Ik weet niet waar die "rest" van die appels vandaan komen want volgens de beschrijving heb je nog maar een halve appel over....... Vervolgens; Dep de appels droog en doop de helft van elk partje in de couverture. Laat ze op de bakplaat even drogen. Strijk met een theelepel wat couverture in strepen over de chocoladekant van de appelpartjes. Volgens mij heeft chocolade over chocolade weinig zin. Hij staat in de oven, hopen dat ie lekker smaakt!Yv gaf dit recept 5/5 sterren