Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-hazelnoottaartjes recept
Appel-hazelnoottaartjes recept

Appel-hazelnoottaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een beslagkom de gist verbrokkelen en gladroeren in de melk. Vermengen met de tarwebloem, de 3 eetlepels suiker en de roomboter. Alles tot een glad deeg roeren. 20 papieren bakvormpjes klaar zetten. Met een lepel de vormpjes met deeg vullen. Op een bakblik zetten en 30 minuten laten rijzen. De oven voorverwarmen op 225 graden C. Voor de vulling de 3 eetlepels boter en de gemalen hazelnoten door elkaar roeren. De appel schillen en in dunne schijfjes snijden. Met 2 theelepls suiker en 1 theelepel kaneel vermengen. In het midden van de taartjes een kuiltje drukken. Wat hazelnootcréme en 1 schijfje appel erin doen. De taartjes bestrijken met de losgeklopte eierdooier en op een rooster midden in de oven 12 minuten bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-hazelnoottaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven