Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-perentaart recept
Appel-perentaart recept

Appel-perentaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Schil de appelen en peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Meng de rietsuiker met honing, room, ei, kaneel en gember. Meng de appelen en peren met het suikermengsel. Vet een ovenschaal in met boter en bekleed hem met het bladerdeeg. Prik hier en daar gaatjes in de bodem en verdeel het appel-perenmengsel erover. Maak van het resterende deeg lange slierten en leg deze over het fruit. Bestrijk het bladerdeeg met eigeel. Bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten gaar en bruin.

Allergenen Informatie

Voor dit appel-perentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven