Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbollen met gele roomvulling recept
Appelbollen met gele roomvulling recept

Appelbollen met gele roomvulling


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 210 graden celsius.
Schil de appels en haal het klokhuis eruit. Leg de vellen bladerdeeg op het aanrecht (met het papiertje eronder) en leg de appel in het midden erop. Schep met een lepel de gele room in het midden van de appel. Maak van de suiker en kaneel een lekkere kaneelsuiker. Strooi deze over de appel. Vouw het bladerdeeg om de appel heen en plak hem goed dicht. Leg de bol met de sluiting naar beneden op de bakplaat en besmeer hem met het losgeklopte ei.
Bak de appelbollen in ongeveer 25 goudbruin en gaar. Let er hierbij op dat het bladerdeeg gaar is!

Serveersuggesties

Serveer dit met een heerlijke dot slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelbollen met gele roomvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven