Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcake met suiker en kaneel recept
Appelcake met suiker en kaneel recept

Appelcake met suiker en kaneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Houd 1 eetlepel bakmeel achter, meng die met de appelblokjes en 2 eetlepels kaneel. Meng dit mengsel het laatste door het basis beslag. Meng 1 eetlepel suiker met 1 eetlepel kaneel. Vul de vorm met het deegmengsel. Zet de schijfjes appel voor 3/4 deel rechtop in het beslag en bestrooi het met het suiker-kaneel mengsel. Bak de cake in de oven (zie basis recept).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelcake met suiker en kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelcake met suiker en kaneel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • In de ingrediŽntenlijst staat 1 eetlepel kaneel en in de bereidingswijze wordt gevraagd de appelblokjes met twee eetlepels kaneel te mengen. Wat is het juiste?
  Ye Olde Chef gaf dit recept op 13 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven