Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel/notencake met vijgen recept
Appel/notencake met vijgen recept

Appel/notencake met vijgen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de appels en snij ze in fijne plakjes.
Snij de vijgen in dunne repen.
Hak de noten grof.
Maak het cakebeslag zoals op de verpakking staat aangegeven.
Vul een ronde cakevorm met een derde van het beslag
Leg de helft van de appels en vijgen om en om in het beslag
Vul bij met een derde van het beslag
Leg de andere helft van de appels en vijgen om en om in het beslag
Roer de noten door de rest van het beslag en giet over de vulling.
Bak de taart zoals aangegeven op de verpakking.

Serveersuggesties

Voeg aan het beslag een scheutje rumextract toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel/notencake met vijgen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appel/notencake met vijgen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waarom gebruik je niet gewoon bloem, bakpoeder, suiker, boter en eieren? Veel goedkoper en beter aan je eigen smaak aan te passen! En in die dozen zitten ook allemaal middeltjes om het droog en lang t... Lees reactie
    Maria59 gaf dit recept op 8 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven