Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelpuntjes recept
Appelpuntjes recept

Appelpuntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontschil de appel, verwijder klokhuis en snijd hem in kleine stukjes. Strooi suiker, kaneel en een paar druppels citroensap over de appelstukjes. Het geheel even wat doormengen. Mengels op het bladerdeeg leggen, zodat je het als een driehoek dicht kan vouwen. De zijkanten met een vork aandrukken voor een mooie ribbelkant. Oven voor verwarmen op 180 graden C. Bovenzijde van de puntjes bestrooien met wat suiker en kaneel en 15 a 20 minuten afbakken.

Serveersuggesties

Serveer het met een puntje slagroom.

Allergenen Informatie

Voor dit appelpuntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven