Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng A, B en C door elkaar. Voeg de gesmolten boter toe en meng alles. Appels schillen en kaneel en suiker toevoegen. Het deeg voor een deel in de bakvorm doen. Voordat de appels en rozijnen in de bakvorm gaan nog even een eetlepel custardpoeder toevoegen zodat het appelmengsel niet te nat is en het geeft een vanille smaak aan de appels. Het laatste beetje deeg over de appels kruimelen en desgewenst wat gesnipperde amandelen erover. In de midden van de oven op 200 graden C. 45 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven