Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Margarine in magnetron in 40 sec. op 900 Watt laten smelten. Alle ingrediŽnten voor deeg door elkaar mengen met mixer met deeghaken. Daarna met de hand (evt. wat extra bloem) tot een bal maken. In koelkast wegzetten, tot vulling klaar is. Appels in kleine stukjes snijden en met andere ingrediŽnten voor de vulling in een bak met deksel doen en goed omschudden. Deegbal ongeveer halveren en de grootste helft uitdrukken in beboterde springvorm en rand. Vulling erop storten. Kleinste deeghelft uitrollen tot plak zo groot als springvorm (druk cirkel uit door springvorm er op te zetten) en op de taart leggen. Eventueel overtollig deel tot een slang rollen en bij de randen aandrukken. Taart volledig bestrijken met koffiemelk. Onderin oven plaatsen in 40 minuten bakken op 175 graden C. op hetelucht/pizza stand. Evt. serveren met toefje slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een heel lekker recept. Bij de vulling heb ik 200 gram studentenhaver en 2 eetlepels appelstroop toegevoegd.
    Marthyn gaf dit recept op 26 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven