Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart met bitterkoekjes recept
Appeltaart met bitterkoekjes recept

Appeltaart met bitterkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Maak het deeg volgens gebruiksaanwijzing verpakking. Snijd de appels in zeer dunne schijfjes. Roer de appelschijfjes, de rozijnen en de vanillesuiker door elkaar. Druk de helft van het deeg uit in een bakvorm (24 cm doorsnede), bekleed met bakpapier en maak hierbij een klein opstaand randje. Leg de bitterkoekjes op de bodem. Verdeel de appelvulling erover en bestrooi met de rest van het deeg. Zet de taart in de oven en bak hem in 45 minuten lichtbruin.

Serveersuggesties

In plaats van bitterkoekjes kun je ook Bastognekoeken gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart met bitterkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven