Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart met rozijnen en kaneel recept
Appeltaart met rozijnen en kaneel recept

Appeltaart met rozijnen en kaneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de margarine in een pannetje.
Doe de bruine suiker, bakmeel en havermout erbij. Goed doorroeren. Maak hiervan de bodem op een grote bakplaat.

Snijd de appels in kleine stukjes. Rozijnen, kaneel en suiker erdoor scheppen. Alles gelijkmatig over de bodem verdelen.
Een uur bakken in het midden van de oven op 175 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart met rozijnen en kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appeltaart met rozijnen en kaneel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Waar blijft je kwark? het staat niet in het recept en ook niet in de werkwijze?
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven