Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten recept
Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten recept

Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten


Ingrediënten


100

Bereidingswijze


Voorbereiding: Oven voorverwarmen op 175 graden C Appels schillen, van klokhuis ontdoen en in partjes snijden. Kaneel en suiker vermengen met de appels en laten uitlekken. De walnoten grof hakken. 1 keer appeltaartdeeg maken met de deeghaken (ik heb deze keer een mix gebruikt, die ik bij de molen heb gekocht). Dan in andere kom met de grove garde een cakebeslag maken en toevoegen aan het deeg. Met de deeghaak beiden vermengen. Meng de honing door de walnoten en doe dat bij de uitgelekte appels en omscheppen. Bereidingswijze: Bakplaat bekleden met bakpapier (scheelt een stuk met afwassen). Spreid het deegbeslag erover uit. Doe daarover de met ei vermengde amandelspijs (hoeft niet perse). Doe daarover het appelmengsel en zet het in de voorverwarmde oven. Bak het in ongeveer 1 uur, afhankelijk van de dikte van de deegbodem. Het is gaar als een breinaald er schoon uitkomt als je er in prikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven