Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelvlaai recept
Appelvlaai recept

Appelvlaai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de magarine, de suiker, de eieren en de citroensap. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Doe het deeg in de vlaaibodem.
Schil de appels en snijd ze in schijfjes. Meng het kaneel en de suiker onder de appel. Leg de appels dakpansgewijs in het deeg.
Bak de vlaai in een voorverwarmde oven op 190 graden C. in 40 minuten goudbruin. Besmeer hierna de vlaai met abrikozenjam.

Allergenen Informatie

Voor dit appelvlaai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelvlaai heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Goed voor middelbare school moet taart bakken en dit is zo lekker en goed ik geef het een 9.5!
    Bezoeker gaf dit recept op 17 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker recept en vlug klaar. Met minder suiker even lekker.
    Marbooij gaf dit recept op 21 april 2012 4 uit 5 sterren
  • Makkelijk en vlot recept, niet zo lang bezig als bij appeltaart terwijl hij toch dezelfde kwliteiten heeft. De volgende dag smaakte hij erg lekker!
    Beamantel gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven