Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjes cake recept
Arretjes cake recept

Arretjes cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter langzaam (niet heet laten worden) laten smelten op het vuur in een redelijk klein (steel)pannetje (hierin wordt het geheel bereid). Op tijd het pannetje van het vuur halen om dit even door te roeren. Met garde het ei er vlug door roeren, daarna suiker en cacao er doorheen roeren. De koekjes helemaal in fijne stukjes maken, niet verpulveren, maar de stukjes moeten niet groter dan 2 cm zijn. De koekjes door het mengsel roeren tot alles goed is bedekt met het chocolade mengsel. In zijn geheel in een bakje doen en in de koelkast plaatsen. Als je het sneller wilt kunnen eten, even in de diepvries plaatsen. Als het gestold is en hard, is het klaar om te serveren. Kleine stukjes snijden en bij de koffie en thee serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit arretjes cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven