Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake recept
Arretjescake recept

Arretjescake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los. Roer krachtig met suiker en vanillesuiker.
Meng de cacao erdoor. Smelt vet tot het kookpunt en voeg het al roerende bij de eiermassa. Giet in een cakevorm, bedekt met laag vetvrij papier om en om met gebroken biscuits. Eindigen met eierbrij. Minstens 4 uur laten opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

Dunne plakjes serveren. Dit is erg machtig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit arretjescake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven