Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake met bastognekoeken recept
Arretjescake met bastognekoeken recept

Arretjescake met bastognekoeken


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Bekleed de vorm met ruim vershoudfolie. Laat de folie over de rand hangen. Smelt in een steelpan de boter op laag vuur. Haal de pan van het vuur.
Roer het ei de cacaopoeder en de basterdsuiker door de boter.
Verdeel met een lepel een laag chocolademengsel over de bodem van de cakevorm, leg er een laag bastognekoeken over en vervolgens weer het chocolademengsel. Maak met de koekjes en het chocolademengsel meerdere lagen en eindig met een chocolademengsel.
Vouw de vorm dicht met de folie en laat de cake een dag of nacht stevig worden.
Haal de arretjescake uit de vorm en snijd met een scherp mes de cake in plakjes.

Serveersuggesties

Ook met speculaasjes of stroopwafels kan arretjescake gemaakt worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit arretjescake met bastognekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven