Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake met pistachnoten en schuimpjes recept
Arretjescake met pistachnoten en schuimpjes recept

Arretjescake met pistachnoten en schuimpjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de melkchocolade, de pure chocolade en het kokosvet grof en smelt het samen au bain marie. Laat een beetje afkoelen.
Verkruimel de biscuitjes en de schuimpjes grof.
Hak de abrikozen grof.
Hak de pistachenoten grof. Meng de koekjes, de schuimpjes, de abrikozen en de pistachenoten.
Klop de eieren, de melk, de poedersuiker en de cacao met de handmixer romig.
Schenk de vloeibare chocolade al roerend door het eimengsel.
Bekleed een vierkante springvorm (24x24 cm) met vershoudfolie.
Schenk de chocoladeroom over de bodem.
Verdeel afwisselend het koekkruimmengsel en de chocoladeroom over de springvorm en sluit af met de chocoladeroom.
Zet afgedekt minimaal 6 uur in de koelkast.
Neem de arretjescake uit de springvorm en snij deze in plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit arretjescake met pistachnoten en schuimpjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven