Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Baba au Rhum (de makkelijke manier)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vanille stokjes doormidden en meng het met het water en de suiker in een pan. Doe de rum erbij en verwarm het totdat het bijna aan de kook is. Giet de helft van de siroop over de baba en laat het een halve dag intrekken. Vlak voor serveren de andere helft van de siroop nog even opwarmen en over de baba gieten. Spuit in het midden wat slagroom en doe er vruchten in

Serveersuggesties

Als u de baba aan kinderen serveert en u niet wilt dat ze rum binnen krijgen, kunt u de rum ook vervangen door (blauwe) druivensap. Laat dan wel de poedersuiker weg anders wordt het veel te zoet. Dan is het natuurlijk geen Baba au Rhum meer maar vervang dan de naam maar door Baba au jus de raisin. PS de oorsprong zal wel Frans zijn maar dit recept is ook erg populair in het zuiden van Italie, dus past het ook prima in een Italiaans menu.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit baba au rhum (de makkelijke manier) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven