Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenbrood recept
Bananenbrood recept

Bananenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem met zout, bakpoeder, en de soda.
Klop de boter en suiker tot een romige massa.
klop er 1 voor 1 de eieren door.
Roer de bananen erdoor.
Mix dit tot een gladde massa.
Voeg langzaam de bloem erbij en schep deze luchtig door het mengsel.

Doe het deeg in een beboterde/bebloemde cakevorm en bak het brood in circa een uur in een voorverwarmde oven ( 180 graden ).
Laat het brood 10 minuten in de vorm afkoelen.
Stort het dan op een taartrooster en laat verder afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bananenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven