Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananentaart met caramel  (Bannofee) recept
Bananentaart met caramel  (Bannofee) recept

Bananentaart met caramel (Bannofee)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Zet het blikje in kokend water voor 2 uur (let er wel op dat hij onder water blijft staan), daarna eruit halen en wat af laten koelen voordat je het opent. Dit is de caramel !!

Verwarm de oven voor op 150 graden. Doe de eieren in een schaal en klop deze met de suiker en snufje zout 2 min op de hoogste stand en daarna nog even op de laagste stand ook 2 minuten. Daarna de bloem erdoorheen spatelen,totdat alle bloem is opgelost (dus beetje voor beetje). Vet een taartvorm in en doe het deeg erin,en bak de taartbodem in 40 minuten gaar.

Klop de slagroom met de klop klop en de vanillesuiker.

Als de taart is gebakken en afgekoeld kun je de caramel erop smeren. Daarna de bananenschijfjes en de slagroom erbovenop.
Doe als laatste de reep pure chocolade erover raspen.

Zet de taart tot gebruik in de koelkast !

Serveersuggesties

Je kan ook een taartbodem maken van bastogne koeken verkruimelen en gesmolten boter erbij doen, stevig aandrukken met een lepel en tot gebruik in koeling.

Allergenen Informatie

Voor dit bananentaart met caramel (bannofee) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven