Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banketbakkers-botercrème recept
Banketbakkers-botercrème recept

Banketbakkers-botercrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de banketbakkersroom en de botercreme samen in een kom en mix dit ongeveer 2 minuten goed door elkaar zodat het een heerlijk luchtig mengsel is geworden!

Dit is een héérlijke basis voor de onderste twee cakelagen van een taart!
Gebruik daarvoor dan cakelagen van ongeveer 1,5 tot 2 centimeter dik.

Je kunt daarna de taart verder opbouwen door bijvoorbeeld de cakelaag die óp de banketbakkers-room ligt, te besmeren met een heerlijk een kersengelei!

Ik zou zeggen:
Leef je lekker uit!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit banketbakkers-botercrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven