Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bavarois van aardbeien recept
Bavarois van aardbeien recept

Bavarois van aardbeien


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Eieren en suiker zeer luchtig kloppen in een keukenmachine. Dan de gezeefde bloem er door SPATELEN.
In een ronde taartvorm (26 cm) storten en in een voorverwarmde oven op 180 graden afbakken

Gelatine in koud water zacht laten worden.
Maak de aardbeien schoon weeg 500 gr af en maak hiervan een coullis (puree) in een blender of met de staafmixer.
De helft van de coullis verwarmen. De gelatine laten oplossen in de warme coullis en mengen met de koude coullis en op een koude plaats wegzetten tot het gaat geleren.

Zet de overgebleven aardbeien met op het kapsel.
Slagroom net suiker opkloppen tot yoghurtdikte en door de geleerde coullis mengen met een spatel.
De massa storten in de vorm op het kapsel met de aardbeien.

Laten opstijven in de koeling.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bavarois van aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven